Centiss Vastgoed BV

Vastgoedontwikkeling

Iedere organisatie heeft een eigen dynamiek. Door de jaren heen maakt u groei door, stuurt u ambities bij en verandert u misschien uw producten- of dienstenpakket. De huisvesting moet daarin met u meegroeien.
Projectontwikkelaars van Centiss hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsmatig vastgoed. Kantoren, bedrijfsruimtes, logistieke centra, winkelruimtes, horecapanden en vastgoed in de medische sector: niets is ons vreemd. Wij vinden het belangrijk dat uw huisvesting klaar is voor de toekomst van uw organisatie en bijdraagt aan een beter rendement. Voorop staat dat uw bedrijfspand goed bij uw onderneming en / of uw huurders past.

Herontwikkeling van vastgoed

Soms loopt een project niet zoals gepland. Of dit nu komt door een veranderende markt, stress op de kapitaalmarkt of een andere oorzaak: dit kan vervelende consequenties hebben voor uw bedrijf.
Centiss heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van herontwikkeling en recovery. Dit geldt voor zowel ontwikkelingsprojecten als voor bestaand vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan projecten in gebiedsontwikkeling, woon- en bedrijfsmatige ontwikkelingen, bestaande kantoren, bedrijfsruimtes, winkelvastgoed en bedrijventerreinen. Stap voor stap werken wij naar de oplossing toe. We brengen de omvang en geschiedenis van het project in kaart, onderzoeken alle mogelijkheden en geven de verdere uitwerking en ontwikkeling vorm. Alles gebeurt in goed overleg met u als opdrachtgever.
Onze specialisten bekijken uw vastgoeduitdaging vanuit alle invalshoeken, durven scherp te analyseren en optimaliseren het rendement.

Kortom: wij gaan de uitdaging samen met u aan!
Vastgoed ontwikkeling afbeelding